Ciulama de ciuperci

de mihaelaM in Mancaruri de legume, 30 Iul 2011 | 3479 vizualizari

COMENTARII (13)

Rocsi 1

30.07.2011, 18:23

eu pun si putina faina alba sa leg putin sosul

Rocsi 1

30.07.2011, 18:23

scuze acum am vazut ca si tu pui faina

alinutzika 1

30.07.2011, 20:23

si eu fac asa, numai ca fac sosul mai gros...E tare buna

mihaelaM 1

30.07.2011, 21:57

nici o problema Rocsi,se mai intampla,deci te-ai lamurit ...am pus si faina

mihaelaM 1

30.07.2011, 21:57

multumesc Alinutza

marcela1979 1

30.07.2011, 22:19

imi place place ma servesc de la tine

RuxyRux 1

30.07.2011, 23:53

Buna de tot...si eu am preparat niste ciuperci delicioase cu smantana...dar pentru maine

Lau 1

31.07.2011, 14:27

buna

mihaelaM 1

31.07.2011, 22:45

multumesc Carla serveste cu incredere

mihaelaM 1

31.07.2011, 22:46

atunci iti urez de pe acum pofta mare Ruxy

mihaelaM 1

31.07.2011, 22:46

multumesc Lau

adry88 1

04.08.2011, 12:06

mihaelaM 1

04.08.2011, 12:55

Ed

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Snitel din ciuperci