Ciorbita mea cu praz si costite de porc

de cccris in Supe/Ciorbe, 11 Feb 2010 | 6182 vizualizari

COMENTARII (8)

Oana 1

11.02.2010, 11:12

Ccris, la fel fac si eu ciorbitele, aparesc carnea, arunc apa, apoi o fierb impreuna cu legumele, nu le calesc La ciorbita asta mergea o zeama de varza Daca nu pun bors sau zeama de varza in ciorba, la mine este supa

cccris 1

11.02.2010, 11:19

Mda, e ceva intre. Nu am mai cumparat bors in ultimul timp ca nu prea am loc in caruciorul de cumparaturi, dar i-am dus dorul.

PapaBun 1

11.02.2010, 16:34

Bun, ma bucur ca nu prajesti/calesti legumele inainte. Si eu fac la fel cind prepar supe sau ciorbe.
Imi place mult aspectul final. Eu nu sint fan de carne de porc in ciorbe, prefer puiul, insa cred ca e gustoasa, in primul rind.

cccris 1

11.02.2010, 16:50

E mai sanatos sa nu le prajesti. Si mai rapid Si eu prefer puiul, desi la cite am auzit legat de hrana lor .... nu mai stiu ce e mai bine. Cum o dai tot timpenii maninci.

madi_marin 1

11.02.2010, 18:04

si mie imi place cum arata , dar sunt de acord cu Oana, ca daca nu e acrita cu nimic e...supa. dar sunt metode si metode....

ANCA 1

11.02.2010, 21:13

eu ca Oana, daca nu-i acra, e supa! arata bine, Cris

Niusha 1

14.11.2013, 20:43

Cccris, astazi am incercat ciorbita ta si am ramas fara cuvinte. E pentru prima data cind folosesc ou la ciorbe si sunt de-a dreptul incintata. A iesit atit de bine si delicioasa, eu am acrit-o putin cu bors acru (pentru ca era nevoie) si e o gustosenie : d
RECOMAND...

Rahela Velicu 1

17.06.2021, 11:44

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]