Ciorbita de pastai cu smantana

de RODIMUR in Ciorbe, 1 Sep 2017 | 8737 vizualizari

COMENTARII (34)

MotanLaOale 1

01.09.2017, 22:06

RODIMUR 1

01.09.2017, 22:15

Mulțumesc frumos, Motănel!

oanapl 1

01.09.2017, 23:09

Mmm... delicioasă!

RODIMUR 1

01.09.2017, 23:25

Mulțumesc frumos, Oana!

mihaelar63 1

02.09.2017, 03:30

Am sa incerc si eu rosiile calite . De obicei le adug spre sfarsitul fierberii

dantes 1

02.09.2017, 08:01

Buna!

cristinutanicolita 1

02.09.2017, 08:17

Buna!

Ina 1

02.09.2017, 08:29

d-asta vreau si eu

RODIMUR 1

02.09.2017, 08:33

Mulțumesc frumos, Dante!

RODIMUR 1

02.09.2017, 08:35

Mulțumesc frumos, Mihaela! Eu procedez astfel, pentru că la călit, roșiile se mai înmoaie...

RODIMUR 1

02.09.2017, 08:35

Mulțumesc frumos, Cristinuța!

RODIMUR 1

02.09.2017, 08:36

Te servesc cu plăcere, Ina! Merci...

Cofetarul Vesel 1

02.09.2017, 09:06

RODIMUR 1

02.09.2017, 10:27

Mulțumesc, cofetari suceveni!

miki_a 1

02.09.2017, 11:57

O oală de 4 litri cu ciorbă mi-ar fi de mare ajutor zilele astea ! Foarte, foarte bună!

RODIMUR 1

02.09.2017, 12:27

Mulțumesc, Miki! La noi, abia se termină o oală cu ciorbiță și mă gândesc deja la supica următoare... Uite, mai avem de mâncat ciorbiță două zile (azi și mâine) iar apoi voi face o supică de pui cu găluște...Le alintăm, că sunt bune...

miki_a 1

02.09.2017, 12:37

La noi e altă problemă: el e ”borșar” ....la fel și fetele ! La două zile trebuie altă oală de borș ! Bine că nu sunt pretențioși!

RODIMUR 1

02.09.2017, 13:26

Și soțul meu ține la borș, deși e ardelean, iar eu, moldoveancă, prefer supele...

cristeena20 1

02.09.2017, 13:59

RODIMUR 1

02.09.2017, 14:04

Mulțumesc frumos, Cristeena!

Rahela Velicu 1

02.09.2017, 21:09

Rocsi 1

02.09.2017, 22:05

Buna si gustoasa ciorbita ai pregatit!

RODIMUR 1

02.09.2017, 22:11

Mulțumesc, Mimi!

RODIMUR 1

02.09.2017, 22:11

Îți mulțumesc frumos, Rocsi pentru apreciere!

elucubratiiculinare 1

03.09.2017, 08:34

minunata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pastai cu rosii