Ciorba radauteana

de Rocsi in Ciorbe, 26 Mai 2012 | 15613 vizualizari

COMENTARII (46)

Panacris 1

26.05.2012, 21:38

Delicioasa!

ela 1

26.05.2012, 21:40

de cand spun ca fac si eu...

gaby_duceag 1

26.05.2012, 21:53

Intr-o oala punem cam 6 litri de apa si dam drumul la piept .-aici e de Dia ))))))))))))

Geanina87 1

26.05.2012, 21:54

Sunt innebunita dupa ciorba radauteana,doar ca eu o fac putin diferit,dar sunt sigura ca si a ta e delicioasa

ela 1

26.05.2012, 22:01

Gaby

Angelina_Elena 1

26.05.2012, 22:04

foarte buna

MotanLaOale 1

26.05.2012, 22:14

buna buna

Rocsi 1

26.05.2012, 22:26

Multumesc mult pentru aprecieri
-Vezi prin retetele mele Gabytza si pe Dia o aduc pe site sa nu va fie dor de ea de asta

Anamaria Cook 1

26.05.2012, 22:30

delicioasa

diaconta 1

26.05.2012, 23:12

ce ciorbita buna

diaconta 1

26.05.2012, 23:13

gaby_d
26.05.2012, 21:53

Intr-o oala punem cam 6 litri de apa si dam drumul la piept .-aici e de Dia
Da di ce? ca io nu-i dau drumu' nicari

T I M E A 1

26.05.2012, 23:16

dia

diaconta 1

26.05.2012, 23:29

Timea,repejor ma introduce Gaby in problema cand e vorba de prostii
habar n-am de ce,ca io nici nu ma gandesc la asa ceva

T I M E A 1

26.05.2012, 23:32

pai se pare ca pe langa ea tu esti capul rautatilor! vezi ce renume ti-ai facut sau ti-a facut ?

deyutzky 1

27.05.2012, 10:52

ador aceasta ciorbita

iry-gabriela 1

27.05.2012, 11:00

si buna si satioasa

mirela0911 1

27.05.2012, 11:01

Imi place!

RuxyRux 1

27.05.2012, 11:04

E cea mai delicioasa!

Rocsi 1

27.05.2012, 12:04

Ma bucur mult ca va place!! O duminica frumoasa!

Rocsi 1

27.05.2012, 12:04

Dia nu stiu de ce te-a bagat..

puidebucatar 1

27.05.2012, 13:04

wau...smintina trebuie sa suporte 4-5 clocote,hm,smitina se pregateste la foc mic si mestecind lent ,altfel se brinzeste...

gaby_duceag 1

27.05.2012, 13:05

puidebucatar, smantana cu 25%grasime nu se branzeste in ciorba.

puidebucatar 1

27.05.2012, 13:08

oricum, pentru ingrendiente "no comment",sint cele necesare unei ciorbe radautene,

puidebucatar 1

27.05.2012, 13:12

gaby_d ,sint deacord,nici un fel de smantina nu se branzeste fie si de 5% si de 25% grasime,dar,numai daca este pregatita la foc mic...

diaconta 1

27.05.2012, 13:12

Gaby,poate Puidebucatar e la dieta(ca si mine) si nu foloseste smantana asa grasa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Khachapuri - Plăcintă tradițional georgiană cu brânzeturi

pe 31.12 la 10:43

Ciorbă de legume acrită cu zeamă de varză - Rețeta gustoasă și răcoritoare

pe 31.12 la 10:09

Ruladă cu cremă de ciocolată și caramel - Desertul rapid și delicios de casă

pe 30.12 la 15:13

Buturuga cu crema de castane - Reteta delicioasa fara zahar

pe 28.12 la 22:08

Buturuga Padurea neagra - Reteta dietetica si usoara

pe 28.12 la 21:41

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana a la Motan