Ciorba dupa taierea porcului

de adela1981 in Ciorbe, 23 Mar 2012 | 7615 vizualizari

COMENTARII (15)

Panacris 1

23.03.2012, 13:14

Delicioasa! Si noi facen la fel,ciorbita, mai putin cu creierul, acela il facem pane

VERONICA2607 1

23.03.2012, 13:37

buna

Miha 1

23.03.2012, 13:46

Nu sunt fan ciorbe, dar o ciorbita de asta chiar as manca.

Lau 1

23.03.2012, 14:09

delicioasa

mamaieelena 1

23.03.2012, 15:01

imi place

iry-gabriela 1

23.03.2012, 16:00

am uzit de aceasta ciorba si am mai auzit ca este buna

mirela0911 1

23.03.2012, 17:27

Buna ciorbica!

MotanLaOale 1

23.03.2012, 17:53

ionela2682 1

23.03.2012, 19:17

Sim0na 1

23.03.2012, 19:51

Nu stiam de ciorbita asta... Dupa ingrediente cred ca-i foarte buna, desi in zona mea nu se face ciorbita din carnati si creier. Tare as fi curioasa sa gust!

MIUTA 1

24.03.2012, 20:28

Foarte,foarte buna

Alinutza80 1

24.03.2012, 20:46

Bya Ralu 1

25.03.2012, 00:01

adela esti o buna bucatareasa

adela1981 1

26.03.2012, 14:09

Multumesc!!!

bucatarimcudiana 1

27.03.2012, 16:08

buna ciorbica

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Soleanca (Ciorba ruseasca)