Ciorba din maruntaie de gasca

de mamaieelena in Supe/Ciorbe, 16 Sep 2011 | 5105 vizualizari

COMENTARII (14)

gaby_gabytza 1

17.09.2011, 08:59

bun

DIANA B 1

17.09.2011, 09:40

Gasca ta Mamaie are 4 aripi ... buuun
sa-mi dai si mie de samantza

mamaieelena 1

17.09.2011, 13:19

multumesc gabytza

mamaieelena 1

17.09.2011, 13:23

draga onesta daca vrei si detalii :iata ca am cumparat aceste maruntaie din Ungaria de la supermarchet de la Auchan si cu samanta mai vedem noi cum o scoatem la capat cine stie

Lau 1

17.09.2011, 15:16

buna

alinutzika 1

17.09.2011, 22:20

mihaelaM 1

18.09.2011, 13:03

foarte buna sarumana pt masa

kamy 1

18.09.2011, 18:57

mamaieelena 1

19.09.2011, 07:56

fetelor multumesc de aprecieri

DIANA B 1

19.09.2011, 08:25

Mamaie , iti multumesc mult ... ca pan' ajung eu in Ungaria , imi creste coada astept samanta ...

MotanLaOale 1

19.09.2011, 09:03

buna buna

adry88 1

19.09.2011, 21:28

jolygina 1

20.09.2011, 09:18

demult nu am mai mancat gasca

Bunica 1

20.09.2011, 21:00

Bunatate de ciorba!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana