Ciorba de vacuta cu multe legume 2

de Panacris in Ciorbe, 28 Ian 2012 | 5160 vizualizari

COMENTARII (12)

Ina 1

28.01.2012, 19:33

Uite cine ne da ceva de azi

Saru'mana!

Zambareata 1

28.01.2012, 19:34

vreau si euuuuuuu,ca e de aziimi place ciorba de vacuta dar nu prea manancca nu cumpar carne de vacuta,din ce motiv,nu stiu

Panacris 1

28.01.2012, 19:57

Pofta mare!!!

Panacris 1

28.01.2012, 19:58

Giorgia si eu aveam ceva impotriva carnii de vacuta, NU STIAM SA O GATESC, MEREU ERA TARE SI ATOASA!!!! Nevoia te invata sa o gatesti bine, ca sa fie la fel de gustoasa ca si ce a de porc sau pui......

Cris2711 1

28.01.2012, 20:05

cat imi plac mie ciorbitele

diaconta 1

28.01.2012, 20:09

fix pe placul meu

Bucataras Medi 1

28.01.2012, 20:27

foarte bine.

gaby_gabytza 1

28.01.2012, 20:33

iry-gabriela 1

28.01.2012, 20:45

Rocsi 1

28.01.2012, 20:51

Bunaaa!!!!

Panacris 1

28.01.2012, 21:13

Pentru toate fetele

corina241 1

28.01.2012, 22:13

Ne incalzim cu ciorbitza asta bunaaaa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de vacuta