Ciorba de telina cu afumatura

de Rahela Velicu in Ciorbe, 14 Oct 2018 | 6171 vizualizari

COMENTARII (23)

RODIMUR 1

14.10.2018, 12:04

Foarte gustoasă...!

Rahela Velicu 1

14.10.2018, 12:14

Daa, minunata! Merci! :*

mirela0911 1

14.10.2018, 12:16

Ce bine arata!

MotanLaOale 1

14.10.2018, 12:39

Rahela Velicu 1

14.10.2018, 12:43

Multumesc!

abstract01 1

14.10.2018, 14:30

Foarte bună

Panacris 1

14.10.2018, 15:05

vasimur 1

14.10.2018, 17:06

Valclaudia 1

14.10.2018, 17:16

imi place!

Rahela Velicu 1

14.10.2018, 17:54

Multumesc!

Gherca Daniela 1

14.10.2018, 19:17

Rocsi 1

14.10.2018, 20:12

Ce ciorba grozava si gustoasa ai pregatit! Bravo Rahela, numai bunatati ne aduci!

Catalina L 1

14.10.2018, 20:52

ce buna

Rahela Velicu 1

14.10.2018, 21:53

Multumesc frumos, dragilor!

Rahela Velicu 1

14.10.2018, 21:54

kytz 1

15.10.2018, 06:28

Foarte bună!

-Licurici- 1

15.10.2018, 08:11

Foarte, foarte buna!

Rahela Velicu 1

15.10.2018, 10:01

Rahela Velicu 1

15.10.2018, 10:01

Multumesc!

Merisor 1

16.10.2018, 07:23

Deliciu absolut!

Rahela Velicu 1

16.10.2018, 07:45

dantes 1

17.10.2018, 11:52

Buna!

Rahela Velicu 1

17.10.2018, 15:03

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare din ciuperci