Ciorba de sfecla

de yafa in Ciorbe, 27 Iul 2010 | 8535 vizualizari

COMENTARII (16)

Miha 1

27.07.2010, 10:24

Bine ai venit!

ana 1

27.07.2010, 10:25

Ce bine arata!Bine-ai venit!

gaby_duceag 1

27.07.2010, 10:38

Bun venit!. O ciorbita usoara si sanatoasa.Si eu o fac.,

Rocsi 1

27.07.2010, 11:07

bun venit...e una din ciorbele care imi plac si care o facem mereu

Julie 1

27.07.2010, 11:49

Foarte buna ciorbica!Bun venit!

Sylvia 1

27.07.2010, 12:00

Excelent arata bun venit

Corinuta 1

27.07.2010, 12:03

Bine ai venit! N-am facut niciodata ciorba de sfecla, dar arata super! Cred ca o sa-ncerc!

silvi0ara 1

27.07.2010, 12:10

Foarte buna,si mie imi place.

mena29 1

27.07.2010, 12:12

arata foarte bine

madi_marin 1

27.07.2010, 12:43

bine ai venit!.... nu am mancat niciodata asa ceva, dar o sa incerc si eu sa fac.....arata foarte bine....

epurasha2bb 1

27.07.2010, 14:53

yafa bine ai venit! excelent arata! 5 furculite!

nadina73 1

27.07.2010, 17:18

bun venit printer bucatarsasiarat foarte bine e la favo trebuie incercata arata minunata 5 furculite masi si late

yafa 1

28.07.2010, 00:46

Bine v-am gasit, va multumesc mult pentru primire, ma bucur sa ma gasesc printre voi

Cris2711 1

05.11.2011, 00:24

VERONICA2607 1

17.03.2012, 20:20

ce bine arata!!!

yafa 1

25.08.2012, 01:03

Cris, Veronica, multumesc mult

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

ieri la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare