Ciorba de purcel

de oanapl in Ciorbe, 25 Oct 2017 | 9973 vizualizari

COMENTARII (22)

RODIMUR 1

25.10.2017, 15:23

Arată foarte bine!

oanapl 1

25.10.2017, 15:26

Mulțumesc!

MotanLaOale 1

25.10.2017, 15:27

mirela0911 1

25.10.2017, 15:47

Buna ciorbica!

xana 1

25.10.2017, 15:48

oanapl 1

25.10.2017, 16:22

Vă mulțumesc!

Bunica 1

25.10.2017, 16:25

O portie fierbinte e tocmai buna pe aceasta vreme!

Ksenya 1

25.10.2017, 16:45

mmmmm cu bors de putina ...

Valclaudia 1

25.10.2017, 16:56

ce bunatateeeeee!!

vasimur 1

25.10.2017, 17:03

Rahela Velicu 1

25.10.2017, 17:08

Rocsi 1

25.10.2017, 19:53

Imi placeeee!

Auras12 1

25.10.2017, 22:20

mena29 1

27.10.2017, 11:47

Bună, ciorbița ta!

oanapl 1

27.10.2017, 13:55

Vă mulțumesc de aprecieri! Da, e pergectă pentru vremea asta!

dantes 1

27.10.2017, 16:52

Buna!

oanapl 1

28.10.2017, 21:09

madi_marin 1

29.10.2017, 18:50

imi plac ciorbele, mai ales cele cu carnita, asa ca...imi place ce ai pregatit

oanapl 1

29.10.2017, 20:07

Mulțumesc Madi!

mihaelar63 1

27.12.2017, 11:25

tina58 1

27.12.2017, 17:32

Deaga mea nu te supara pe mine ca nu te laud cum face majoritatea celor care care ti-au citit reteta, dar eu sunt scorpion si cand am ceva de spus spun pentru ca, asa cum zice si zodia mea, am dreptate. Tu zici ca aici ai o ciorba cu carne de porc dar dupa ingrediente eu as zice ca ai o ciorba de cartofi cu carne de porc! Daca ai ciorba de carne de porc de ce pui 8 cartofi dar numai o amarata de ceapa? Uite ce e, nimeni nu se naste invatat, nici eu n-am stiut foarte multe lucruri in ale gatitului si am incercat la viata mea tot felul de retete si de combinatii dar acum am 59 de ani si toti nazurosii ca-mi vin la masa spun ca ciorba asa buna ca la mine n-au mancat niciodata. Draga, cand faci o ciorba de carne nu ai nevoie de toate radacinoasele alea, nu-ti trebuie decat ceapa(dar 2-3 mai maricele nu una singura caci ceapa da gust mancarii nu pastarnacul sau radacina de patrunjel), 1-2 morcovi(depinde cat de mari sunt), 1-2 ardei grasi, 1-2 cartofi(2 mai mici sau 1 mare), 2-3 rosii sau rosii in bulion(nu bulion sau pasta de tomate, astea sunt bune pentru mancarurile cu sos), o mana de fidea, o leg. de leustean si o cana de bors sau zeama de varza(nu mai mult pentru ca va fi prea acra si nu mai simti gustul ciorbei) si daca nu ai "greturi" poti pune si 1-2 lingurite(nu linguri) de vegeta dar asta numai daca vrei caci iese la fel de buna si fara(eu am incercat si cu si fara). Incearca odata sa faci ciorba asta si cum ti-am zis eu si sa-mi spui cum e! Succes!

oanapl 1

27.12.2017, 22:38

Vă mulțumesc pentru sfaturi dna Tina. Eu nu spun că așa se face ciorba cu carne, ci doar că așa o fac eu pentru că le place membrilor familiei mele. O să încerc și rețeta dvs.

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba dupa taierea porcului