Ciorba de pui (de tara) cu taietei de casa

de Dya Daniela Andrei in Ciorbe, 6 Mai 2011 | 24433 vizualizari

COMENTARII (41)

Miha 1

06.05.2011, 22:50

Faina ciorbita!

Dya Daniela Andrei 1

06.05.2011, 23:05

multumesc!

La Ancuta 1

06.05.2011, 23:06

tare buna

Dya Daniela Andrei 1

06.05.2011, 23:10

lacrimioara 1

06.05.2011, 23:59

mmmmmmmmm delicioasa arata senzational mai ai o portie si pt mine

Sidy 1

07.05.2011, 06:18

Daca e din pui de tara....e nemaipomenit de gustoasa.Si ce bine arataaaaa

marcela1979 1

07.05.2011, 08:06

e buna as papa si eu o portie

nina46 1

07.05.2011, 08:27

se spune taitei, nu taietei ! apoi taiteii se pun inainte de bors sa fiarba si cand pui leusteanul, stingi focul, asa se pastreaza aroma ! nu te supara....

Dya Daniela Andrei 1

07.05.2011, 08:49

multumesc Lacramioara

Dya Daniela Andrei 1

07.05.2011, 08:50

multumesc draga Sidy!

Dya Daniela Andrei 1

07.05.2011, 08:51

mutumesc Carla!

Dya Daniela Andrei 1

07.05.2011, 08:55

Draga Nina multumesc pentru precizari, insa as dori sa fac si eu cateva:

in dictionarul limbii romane exista urmatoarea definitie

TĂIEȚÉI s. m. pl. Aluat nedospit făcut din făină, apă, sare (și ouă) tăiat in șuvițe lungi si subțiri, care se fierb în supă sau se gătesc cu brânză, cu nuci etc. [Pr.: tă-i-. – Var.: tăițéi s. m. pl.] – Tăiați (pl. lui tăiat, part. lui tăia) + suf. -ei (după it. tagliatelli).

Taieteii (si orice alte paste) ii adaug in ciorba dupa ce am pus borsul si crede-ma ca fierb foarte bine si au timp suficient! Plus de asta, pusi inainte de bors, il tulbura foarte tare - si asta dovedit!

Cat despre leustean exact asta am spus si eu, nicidecum ca se pune in alt moment:
"Dupa ce am luat ciorba de pe foc se presara leusteanul si patrunjelul tocate marunt."

Numai bine! Nu te supara

ianculubita 1

07.05.2011, 09:15

Super ciorbita,mai ales cand este facuta cu pui de tara si bors proaspat;bravo!

Ina 1

07.05.2011, 09:16

Dya
Si eu pun pastele dupa ce pun borsul Si pestele se pune dupa bors/otet....
Cat despre taietei/ taitei, eu spun taiteti, dar ambele forme se folosesc, in functie de zona geografica . Nu e gresit nicicum
Acum pune-mi o ciorbitza si mie

Dya Daniela Andrei 1

07.05.2011, 09:20

multumesc Lubita draga mea!

Dya Daniela Andrei 1

07.05.2011, 09:23

draga Ina cu mare drag!

Eu stiam ca nu e gresit insa inainte de a face o afirmatie si de a ne sustine categoric punctul de vedere, cerd ca ar trebui sa ne informam ... plus ca in bucatarie fiecare gateste o reteta dupa cum ii place, nicidecum dupa "asa trebuie:

divainbucatarie 1

07.05.2011, 09:25

Dya Daniela Andrei 1

07.05.2011, 09:40

Diva pup cu drag

Lau 1

07.05.2011, 09:44

delicioasa

Dya Daniela Andrei 1

07.05.2011, 09:50

merci scumpa LAu!

RuxyRux 1

07.05.2011, 10:06

La ciorbica ta am potit instantaneu...arata de toate laudele din lume...si deja ii stiu si gustul

Dya Daniela Andrei 1

07.05.2011, 10:16

multumesc mult scumpa mea!

Rocsi 1

07.05.2011, 11:08

buna ,buna de tot

Dya Daniela Andrei 1

07.05.2011, 11:13

multumesc draga mea Rocsi!

Corinuta 1

07.05.2011, 14:17

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Buturuga de Crăciun tip Forêt-Noire

ieri la 21:41

Tort cu crema de portocale, ciocolata si ananas

de Rocsi 9

ieri la 19:44

Prăjitura răsturnată cu clementine

de RODIMUR 8

ieri la 17:00

Somon la cuptor în stil asiatic - Rețeta perfectă pentru revelion

pe 27.12 la 10:30

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de salata verde