Ciorba de pui cu zeama de varza

de mirela0911 in Ciorbe, 25 Dec 2010 | 9923 vizualizari

COMENTARII (8)

diaconta 1

25.12.2010, 15:28

ce buna ar fi acum

Ina 1

25.12.2010, 15:45

Stai sa terminam fripturile si ne dregem dupa cu o ciorba acra

adasev12 1

25.12.2010, 16:44

ce buna ar fi acu niste zeama de varza...mama-mama...si mama imi facea ciorba asa, dar cu carnat afumat, doamne ce buna mai era!
e buan si ciorbita ta imi place

LUK 1

25.12.2010, 17:25

delicioasa!

madi_marin 1

25.12.2010, 18:59

mmm...si eu tot ciorbita cu zeama de varza am facut....o nebunie.....

mirela0911 1

25.12.2010, 20:09

Multumesc fetelor, intr-adevar este f buna cu zeama de varza. De obicei faceam de perisoare, dar de data asta am facut cu carne de pui sa poata sa manance si piticuta mea, care este mare fana de supe si ciorbe, in rest ne cam chinuim cu mancatu .

nadina73 1

02.01.2011, 00:08

si eu folosesc multa zeama de varza sau bors de casa

mihaelar63 1

15.01.2011, 12:59

Ce bine arata ciorbita ta super _aspect cu pui nu am facut , dar voi incerca
Ce frumusete de printesa ai Iti vine sa o papi cu tot cu ochisori si carlionti

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de curcan