CIORBĂ DE IEPURE

de Panacris in Ciorbe, 22 Feb 2015 | 6140 vizualizari

COMENTARII (18)

Cris2711 1

22.02.2015, 17:25

super,Cris!

Constelatialeu 1

22.02.2015, 17:27

Friptura am mancat,ciorba inca nu..

Panacris 1

22.02.2015, 17:29

Cleme, niciodată nu-i târziu

MotanLaOale 1

22.02.2015, 17:34

buna buna

Bya Ralu 1

22.02.2015, 17:43

cred ca e tare buna vin la masa

reisnaor_2006 1

22.02.2015, 17:46

Panacris 1

22.02.2015, 18:07

Hai, Bya, cedez porția mea de mâine

Panacris 1

22.02.2015, 18:07

Vladimir

Panacris 1

22.02.2015, 18:08

Roxana, e binevenită după o zi de muncă în aer liber

Panacris 1

22.02.2015, 18:08

Crisulina, daaaaa, o ador

simona72 1

22.02.2015, 18:28

Trebuie sa incerc si eu iepure...inca nu am facut.

Bunica 1

22.02.2015, 18:31

Bună și ciorba,nu doar friptura!

Panacris 1

22.02.2015, 18:33

Bunica, cam da

Panacris 1

22.02.2015, 18:33

Simona, sigur va avea succes, carnea e tare fină

MOKUSKA 1

22.02.2015, 20:13

mirela0911 1

22.02.2015, 20:55

Interesanta!

mihaelar63 1

01.03.2015, 01:19

Iepuras coconas ai sarit in oala Zmeilor

Krystyan Trendy 1

10.05.2015, 01:01

Foarte buna ciorbica!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de iepure