Asta e una din ciorbele pe care nu le-am incercat niciodata. Mi se pare greu de facut si ca trebuie sa fii tare priceput ca sa iasa. Bravo Silvia, felicitarile mele.
Merci de aprecieri daca folosesti oala sub presiune e mai simplu .Destul de rar o fac si eu ca nu imi gasesc parteneri la oala apoi si daca nu o faci in cantitate mare nu iese buna, abia am asteptat sa o repet si in Ro ca imi era dor de ea.
este favorita mea ... o fac si eu... ultima data am facut-o de Revelion dar am pierdut pozele si n-am mai avut cum sa postez sunt maestra-n ciorba de burta, am invatat-o de la mami meu
Silvia, eu nu ma gandesc in general! am acum o perioada, mi s-a pus mie pata sa dau jos cateva kg, si d-aia comentez intr-una, peste tot.. sa vedem cat ma tine, sper sa ajung unde mi-am propus..
foarte buna corba de burta..... eu ca sa scap de fiertul cu orele...cumpar burta fasiute prefiarta si merge mai repede, dar neaparat fierb si un os inainte...pentru un plus de gust....
bine ai revenit sylvia . incearca sa pui si 2 linguri de mustar iute sau cuhrean cand dregi ciorba , amestecat cu ouale si smantana .felicitari pentru reteta .
Multumesc pentru aprecieri, fetelor abia astept sa vad si retetele voastre sa mai incerc si alte variante, imi place sa mai diversific chiar si acelasi fel de mancare