Ciorba de burta

de Bya Ralu in Ciorbe, 14 Dec 2012 | 6774 vizualizari

COMENTARII (40)

mena29 1

14.12.2012, 10:37

Buna buna!

Bya Ralu 1

14.12.2012, 10:38

mersi mena

laura_n 1

14.12.2012, 10:41

cate ore ai fiert burta? )

MotanLaOale 1

14.12.2012, 10:43

Bya Ralu 1

14.12.2012, 10:50

laura 5)))))

Bya Ralu 1

14.12.2012, 10:50

crede-ma e fiarta dupa 5 ore)poti manca linistita

Lau 1

14.12.2012, 10:52

Bya Ralu 1

14.12.2012, 10:58

laurenta

sebirizescu 1

14.12.2012, 11:06

Foarte buna

marcela1979 1

14.12.2012, 11:08

Bya Ralu 1

14.12.2012, 11:12

Rocsi 1

14.12.2012, 11:12

Asta e ca trebuie fiarta mult timp

Bya Ralu 1

14.12.2012, 11:15

nu-i nimic,gustul e super

laura_n 1

14.12.2012, 11:15

))

Bya Ralu 1

14.12.2012, 11:27

laura) nu mai rade de mine

kukibella 1

14.12.2012, 11:29

Angelina_Elena 1

14.12.2012, 11:49

deyutzky 1

14.12.2012, 11:56

portiadelumina 1

14.12.2012, 11:59

5 ore, asa e la inceput
Noi cei care suntem profesionisti o rezolvam in 3 ore

Merisor 1

14.12.2012, 12:20

Il trimit pe sotul meu la tine ca e preferata lui

Bya Ralu 1

14.12.2012, 12:23

kukibella
elena
deyutzky

Bya Ralu 1

14.12.2012, 12:23

padre asa e) eu astept oala sub presiune care mi-o face cadou laura)

Bya Ralu 1

14.12.2012, 12:24

merisor il trimiti degeaba ca nu mai am)

ANNA_46 1

14.12.2012, 12:44

Buna buna de tot ciorbica

laura_n 1

14.12.2012, 12:56

chiar Gurita...am si uitat! da, imi amintesc totusi ca am zis ca ti-o dau cadou la nunta, asa ca ...merieste-te repede )

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de burta