Ciorba cu stiuca

de mihaelar63 in Ciorbe, 31 Mai 2012 | 7804 vizualizari

COMENTARII (15)

mihaelar63 1

31.05.2012, 16:58

De cate ori vad capul de stiuca ,, natur'' imi pare un bot de crocodil

Laly 1

31.05.2012, 17:16

Ce bunatate

Bya Ralu 1

31.05.2012, 17:38

ce super arata!cred ca e delicioasa

Lau 1

31.05.2012, 18:00

buna

mena29 1

31.05.2012, 18:15

Prezenta si eu!

MotanLaOale 1

31.05.2012, 18:37

buna buna

alinutzika 1

31.05.2012, 18:38

mamaieelena 1

31.05.2012, 18:44

mmm gustoasa

Bucataras Medi 1

31.05.2012, 18:54

deliciu!

Panacris 1

31.05.2012, 19:52

Delicioasa! Dar stiu, ca te/ai pornit cu bucatarealaPoate ma molipsesti

Zamfira 1

31.05.2012, 20:03

super buuuun

MonaMimi 1

31.05.2012, 20:59

Sim0na 1

31.05.2012, 21:12

N-am mai papat de mult ciorbita de peste... Foarte buna!!

Mihaela11_jo 1

01.06.2012, 08:19

Foarte apetisanta

MOKUSKA 1

03.05.2014, 22:18

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de caras