Ciorba cu perisoare

de mirela0911 in Ciorbe, 6 Ian 2012 | 6248 vizualizari

COMENTARII (38)

diaconta 1

06.01.2012, 21:25

ciorba de "verisoare" a Miutei

Ina 1

06.01.2012, 21:27

maine fac si eu am pus carnea la decongelat

Bucataras Medi 1

06.01.2012, 21:28

daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,de "verisoare" ii spun si eu.tare mult imi place ciorbica asta.

Rocsi 1

06.01.2012, 21:29

mmm de mult nu am papat si asa imi place!!!

Miha 1

06.01.2012, 21:31

Bunuta bunuta!

MotanLaOale 1

06.01.2012, 21:33

bune "verisoarele"

Lau 1

06.01.2012, 21:37

buna

gaby_duceag 1

06.01.2012, 21:45

una dintre preferatele mele

gaby_duceag 1

06.01.2012, 21:45

da' verdeata deloc?

Dana_Retetegg 1

06.01.2012, 21:52

Adinuta 1

06.01.2012, 21:57

faina!

mirela0911 1

06.01.2012, 22:00

"verisoare" cred ca am ratat asta Mersi Dia

mirela0911 1

06.01.2012, 22:01

Ina neaparat cu zeama de varza, ca-i mai buna

mirela0911 1

06.01.2012, 22:01

Medi e o ciorbica tare buna

mirela0911 1

06.01.2012, 22:02

Rocsi Miha mersi

mirela0911 1

06.01.2012, 22:03

Vladimir Lau asa-i

mirela0911 1

06.01.2012, 22:06

Gaby verdeata n-am pus ca ai mei pitici au "alergie" la asa ceva macar ca in farfuria pt. poza trebuia sa pun acum na..... data viitoare o sa pun

mirela0911 1

06.01.2012, 22:08

Dana
Adinuta mersi

gaby_duceag 1

06.01.2012, 22:19

mirela, taci ma ca nu te-am certat , dar io nu concep ciorba fara verdeata

mirela0911 1

06.01.2012, 22:43

Stiu Gaby ca nu m-ai certat dar ai dreptate cu verdeata, si eu pun la mine in farfurie dar de data asta am uitat

DIANA B 1

07.01.2012, 06:59

Gaby , tot ,,acida" si anu' aista ? glumesc , tu stii ca-mi esti draga , moaaaaaaaah

Sidy 1

07.01.2012, 08:15

Hmmmmmm...cat de buna a fost Mai ales acrita cu zeama de varza murata....

danakarin 1

07.01.2012, 09:01

buna, buna de tot, si ce culoare are de la smantina....

Ubulika 1

07.01.2012, 09:31

gaby_duceag 1

07.01.2012, 10:00

Diana, bineinteles.Daca n-as fi "acida" n-as fi io ))

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de porc in saramura, la borcan - reteta simpla, fara fierbere

de vasimur 4

ieri la 19:05

Tiramisu cu pișcoturi de casă - Desertul care te cucerește prin gust și aromă

pe 03.01 la 10:46

Orez cu lapte - Rețeta delicioasă pentru desertul copilăriei

pe 03.01 la 10:38

Pișcoturi de casă - Rețeta simplă și ușoară

pe 03.01 la 10:32

Khachapuri - Plăcintă tradițional georgiană cu brânzeturi

pe 31.12 la 10:43

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu perisoare de curcan