Ciorba cu oua

de ionela2682 in Supe/Ciorbe, 11 Mar 2010 | 10828 vizualizari

COMENTARII (8)

Teo 1

11.03.2010, 22:33

si eu fac asa ceva;un gust bun , nu te-ai mai satura!

violette 1

12.03.2010, 11:49

ce bine arata! Nu am mancat niciodata, dar ma gandesc ca trebuie sa fie tare buna!

mihaelar63 1

12.03.2010, 12:01

trebuie sa fac si eu , n-am facut niciodata

ionela2682 1

12.03.2010, 12:29

mihaela sa faci ca este tare buna! ideea e sa pui atatea oua cate portii crezi ca-ti vor iesi,ca altfel...!

Sylvia 1

12.03.2010, 20:29

Nota maxima de la mine pt idee si reteta imi place tare, o sa o testez. Eu faceam asa ciorbita, de zdrente ii zicea de la ou, cu pui nu am facut

MariKaj 1

28.03.2010, 12:22

Excelenta! Obisnuiesc sa fac o combinatie intre supa de chimen (strecurata), oua intregi fierte si crutoane la servire

papabundetot 1

17.06.2013, 09:18

Si bunica mea facea o supa/ciorba de oua cu oua intregi...imi aminteste de copilarie

Krystyan Trendy 1

14.05.2014, 11:48

buna ciorbica

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de rata