Ciolan afumat cu cartofi la cuptor

de Bucataras Medi in Porc, 14 Mar 2011 | 18460 vizualizari

COMENTARII (54)

mirela0911 1

14.03.2011, 21:11

chiar daca e post, putem sa salivam macar tare bine arata

kamy 1

14.03.2011, 21:18

chiar daca e post eu nu refuzam buna papica ai facut...as papa chiar daca-s satula de afumatura

Bucataras Medi 1

14.03.2011, 21:19

Multumesc,Mirela..............

Bucataras Medi 1

14.03.2011, 21:20

Kamy, stiam eu ca esti fan carnita .......................

Rocsi 1

14.03.2011, 21:20

ma gandesc ce aroma buna au cartofii de la ciolan

tanyapatap 1

14.03.2011, 21:26

cismaru_nicoleta 1

14.03.2011, 21:36

Mama poi eu nu am mai papat afumat de la Pastele trecut ....as hali tot ciolanu ala si as roade si osu

Lau 1

14.03.2011, 21:38

bunaaa

La Ancuta 1

14.03.2011, 21:51

expirat sau nu, arata minunat

RuxyRux 1

14.03.2011, 21:51

Eu te apreciez chiar daca nu poftesc deloc

deyutzky 1

14.03.2011, 22:18

medi se joaca cu noi...sa stam pe langa poze oricum arata cu siguranta n-a avut timp sa expire ca s-a consumat repede

nadina73 1

14.03.2011, 23:28

ceva carnat ?nu nimic?

adasev12 1

14.03.2011, 23:57

medi, la mine nu e post....si eu vreau si expirat ...afumatura nu se strica .....

Mitinita 1

15.03.2011, 00:05

poti sa-mi dai si mie

ela 1

15.03.2011, 00:22

ai invatat ceva de la Gaby,nu vrei sa ne dai

carmenvlad 1

15.03.2011, 04:31

Este o reteta minunata si cum arata!!!!. O bunatate de mancarica. Am cautat in supermarket ierburi provensale si nu am gasit. Intrebarea mea este, daca aceste ierburi sunt renumite deoarece sunt specifice acestui loc sau daca poti sa faci un mix din orice fel de ierburi ?

Bucataras 1

15.03.2011, 05:04

Carmen, ce matinala esti! Medi, e ciolan de crap?

Bucataras Medi 1

15.03.2011, 07:31

Rocsy, sunt minunati................

Bucataras Medi 1

15.03.2011, 07:31

Multumesc,Tanya.........................

Bucataras Medi 1

15.03.2011, 07:33

Nicoleta, fac colet si trimit la tine .............................

Bucataras Medi 1

15.03.2011, 07:34

Sufletista....................

Bucataras Medi 1

15.03.2011, 07:34

Multumesc Ancuta.................

Bucataras Medi 1

15.03.2011, 07:35

Ruxy, nu ai voie sa poftesti pentru ca este post......................

Bucataras Medi 1

15.03.2011, 07:36

deyutzky, asa este s-a terminat repede...................

Bucataras Medi 1

15.03.2011, 07:36

hahaha, Nadina......................

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume, la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura mixta de porc la cuptor