Choux a la creme

de Criss in Prajituri, 23 Mar 2012 | 26312 vizualizari

COMENTARII (45)

ionela2682 1

23.03.2012, 14:01

WWWaaaWWW cum arata...vreau si eu

elucubratiiculinare 1

23.03.2012, 15:25

ce bine arata !!!

mirela0911 1

23.03.2012, 17:38

Ce bune sunt!

MotanLaOale 1

23.03.2012, 18:07

bune bune

Criss 1

23.03.2012, 20:39

Multumesc mult dragele mele. Ma bucur ca va plac.

diana_k 1

23.03.2012, 21:36

foarte bune

marinicayou10 1

23.03.2012, 23:24

Deliciossssssss imi plac foarte mult

Angelina_Elena 1

24.03.2012, 17:20

delicioasee,am trecut reteta la favorite!

Criss 1

26.03.2012, 12:58

Multumesc dragele mele.

simo_brkic 1

05.04.2012, 19:06

mmmmmmmmmmm yamyyyyyyyyyyyy PPPPPPP

nicole82 1

04.10.2012, 15:06

bun bun

Bya Ralu 1

04.10.2012, 18:17

ce bune sunt!astea imi plaC

RuxyRux 1

04.10.2012, 19:17

Ce frumuseti...ma topeam dupa ele in copilarie! Ti-au iesit minunat!

babi5 1

09.02.2013, 10:35

Bunute

sebirizescu 1

22.03.2013, 01:29

Dea_Dea 1

22.03.2013, 02:40

Doamne cum arata!!

Krystyan Trendy 1

05.11.2013, 13:19

arata minunat

nadea68 1

08.12.2013, 19:27

MOKUSKA 1

13.11.2014, 10:41

Criss 1

13.11.2014, 12:23

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Choux a la creme