Chiftelute de stiuca

de vero_closca in Peste, 7 Ian 2011 | 14488 vizualizari

COMENTARII (17)

aziz 1

07.01.2011, 22:14

de luat in seama,numai ca ar trebui sa ma pacalesc pe mine

mamaieelena 1

07.01.2011, 22:19

delicioase chiftale

gaby_duceag 1

07.01.2011, 22:22

Bine ai revenit! La multi ani! Arata grozav chiftelutele

MIUTA 1

07.01.2011, 22:28

Mitinita 1

07.01.2011, 22:36

eu am citit chiftele de sticla de cand n-am mai mancat stiuca

Bucataras Medi 1

07.01.2011, 22:51

arunca si la mine cateva .....................la multi ani!.................

LUK 1

07.01.2011, 22:58

onuta 1

07.01.2011, 23:06

o ce bune sant

nadina73 1

07.01.2011, 23:11

super bune bine ai revenit

lilik 1

07.01.2011, 23:48

La Ancuta 1

07.01.2011, 23:59

o bunatate. Imi era dor de retelele tale cu peste

zaharia_mihaela2005 1

08.01.2011, 00:33

f bune

vero_closca 1

08.01.2011, 08:45

la multi ani si voua si va multumesc pt comentarii!

Ina 1

08.01.2011, 10:17

oo, daa! la multi ani

Cris2711 1

08.01.2011, 10:31

Si inca ce imi placeeeeeee

Bunica 1

09.01.2011, 09:32

Sunt delicioase !

Rahela Velicu 1

21.06.2021, 23:55

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de peste marinate