Chiftelute de orez

de Oana in Aperitive / Garnituri, 22 Feb 2010 | 40520 vizualizari

COMENTARII (26)

Miha 1

22.02.2010, 15:50

Super! Le-am trecut pe lista!

ramo_cata 1

22.02.2010, 16:05

super n-am facut niciodata...

ionix 1

22.02.2010, 16:20

superbe

Oana 1

22.02.2010, 16:51

E prima data cand fac si eu, tare bune sunt, seamana la gust cu buletele de cascaval Ma bucur ca va plac

rivka 1

22.02.2010, 18:05

sunt deosebit de aspectuoase...zici ca sunt asa bune? sotul zice orez....nu-mi pot imagina ca sunt bune, ca au vreun gust...dar arata bine! foarte bine trebuie sa le incerc si eu....

Oana 1

22.02.2010, 18:16

Rivka, poti pune un cascaval cu gust mai intens, de ex. ementaler si chiar au gust de bulete de cascaval. Cand sunt calde si le rupi se intinde cascavalul in interior Eu am mancat caeva reci cu un sos dulce-picant, iamiii

madi_marin 1

22.02.2010, 18:36

arata foarte bine bilutele astea..... le trec si eu la favorite ca mi se par delicioase....

susu 1

22.02.2010, 19:17

Arata foarte bine. Nici eu n-am facut nicioadata dar este o idee buna

Teo 1

22.02.2010, 19:56

daca nu le place barbatilor ,nu le spuneti ce contin ,pana la urma ''foamea e cel mai bun bucatar''.

Oana 1

22.02.2010, 20:05

Exact Teo Pai Vladut a stiut ca sunt chiftelute cu cascaval , dar daca ii place gustul, nu mai conteaza

rivka 1

22.02.2010, 21:50

le fac vineri! adevarul este ca arata foarte foarte bine...

Irina 1

22.02.2010, 23:33

Ce bine arata chiftelutele, Oana! As face si eu, macar pentru mine si Ioana...

Oana 1

23.02.2010, 00:02

Iri, daca iti ramane orez fiert, pui repede si faci chiftelute, chiar sunt spornice si reci sunt excelente!

crisad 1

23.02.2010, 09:58

o trec la preferate cum trece postul fac si eu

Ramo81 1

23.02.2010, 14:35

sotul meu e certat cu orezul,mi-ai dat o idee buna,sa vad de il pacalescoricum pe mine m-ai convins

Oana 1

23.02.2010, 14:40

Ramo, succes!

gospodinadecriza 1

23.02.2010, 18:23

DE data asta, numai de bine. Totul imi place: de la bombonele pana la vasele albe.
Super! Salvat, pentru Dany

Oana 1

23.02.2010, 19:01

Multumesc!

roberta24 1

23.02.2010, 20:59

Super reteta! Abia astept sa le incerc! Felicitari!

mama_lui_Luca 1

12.03.2013, 14:30

salutari! se pot face si la cuptor?

Patricia Iordache 1

12.03.2013, 17:43

Le voi incerca! Trecuta la favorite

sebirizescu 1

12.03.2013, 19:57

Bya Ralu 1

12.03.2013, 20:02

ce bune sunt

Oana 1

12.03.2013, 20:21

Nu am incercat la cuptor...banuiesc ca ar merge, dar nu cred ca isi vor pastra forma rotunda...

babi5 1

19.05.2013, 21:05

Nu poate sa fie raele pentru mine este ceva inedit

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sufleu de fasole cu cartofi