pai se vaita ca-i la fundu' clasamentului si am zis c-ar fi cazul sa munceasca,ca doar nu te pune nimeni in top asa degeaba,nici la prostii nu-i sef asa ca mine
Motan, o bunatate. Am invatat ceva nou in seara asta. Noi, tarhonul (murat) il folosim doar la ciorbe, dar o sa incerc aceasta reteta, cu siguranta e o bunatate
Cristina,la retete ma dovedeste oricine,la prostii mai greu dar se prea poate, pentru ca musai sa le las un pic pe planul doi si sa ma apuc serios de treaba
Padre,toate le vezi parca n-ai sti ca eu sunt responsabila la capitolul asta,numa' ca nu ma rasplateste nimeni pentru asta(adica cu galbeni).Ia vezi cand lipsesc eu cum e pe-aici
Fix in seara asta vroiam sa fac chiftelute cu sos (nu d-asta bun cu tarhon, sar e buna ideea), doar ca am uitat sa cumpar carne tocata refrigerata, si cea inghetata nu s-a dezghetat inca... deci o las pe maine!