Chifle cu miere si fulgi de migdale

de Bucataras Medi in Piine, 16 Iun 2010 | 4010 vizualizari

COMENTARII (10)

Rocsi 1

16.06.2010, 13:58

sincer dak imi dai si mie un coltisor esti cea mai buna

Bucataras Medi 1

16.06.2010, 14:31

Rocsi, iti dau chiar o chifla intreaga......................

gaby_duceag 1

16.06.2010, 14:34

ok,venit vazut, revin maine dimineata c-o cana cu lapte

Ina 1

16.06.2010, 15:08

vreau si eu, macar una!!!!

Ina 1

16.06.2010, 15:09

ba m-am razgandit: vreau tava

Bucataras Medi 1

16.06.2010, 15:36

Gaby, vezi ca am pus si un pahar cu lapte alaturi , stiam eu ca vrei laptic................

Bucataras Medi 1

16.06.2010, 15:37

Ina, te rog sa te hotarasti ca sa stiu ce pun la posta.................ori tava ori chifla

Dana Cristea - pusikmea 1

16.06.2010, 22:51

Bucataras Medi 1

17.06.2010, 07:59

pusik

Bucataras Medi 1

17.06.2010, 08:00

gabitzule , ai promis ca vii la o chifla si un pahar cu lapte................

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume, la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chifle cu lapte