CHEESECAKE CU JELEU DE CAPSUNI

de Retete_Haplea in Dulciuri, 8 Apr 2015 | 8061 vizualizari

COMENTARII (10)

Merisor 1

08.04.2015, 20:55

Faci niste cheessecake-uri de salivam aici la greu
Tare bine mai arata, iar la gust nici nu vreau sa ma gandesc cat o fi de bun!

iry-gabriela 1

09.04.2015, 14:48

Arată super bine

Bya Ralu 1

09.04.2015, 19:25

Carmen_g 1

09.04.2015, 19:49

WOW....ce cheesecake fain ai facut!

Rocsi 1

09.04.2015, 21:10

Un deliciu!

Geanina87 1

09.04.2015, 23:17

Corinuta 1

13.04.2015, 11:42

Arata super! Imi place cheesecake-ul, imi plac capsunile, deci nu zic nu la o feliuta!

mirela0911 1

13.04.2015, 11:53

Imi place tare mult cheesecake-ul!

diaconta 1

15.04.2015, 13:13

He heeeeeeeeeee bun venit la noi
Noroc ca n-a dat buzna iepurasul ca nu aveam cheesecake de-asta bun sa-i dau,dar poate luam cu imprumut )))

Panacris 1

30.01.2021, 17:34

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pasca cu aluat fraged si umplutura cremoasa