Chec din albusuri

de ionela2682 in Prajituri, 7 Iun 2011 | 6232 vizualizari

COMENTARII (20)

ella49 1

07.06.2011, 21:17

arata super

deyutzky 1

07.06.2011, 21:19

Criss 1

07.06.2011, 21:26

Super bun! Si eu fac uneori cand mi se aduna albusurile.

Rocsi 1

07.06.2011, 21:32

cred si eu ca s-a evaporat repede la ce bine arata

La Ancuta 1

07.06.2011, 21:44

tare mult imi plac checurile din albusuri

LicutaMarin 1

07.06.2011, 21:50

si eu o felie...

kamy 1

07.06.2011, 22:05

Dana_Retetegg 1

07.06.2011, 22:21

yum yum

gratziela 1

07.06.2011, 22:33

Minunata reteta! Eu cand am albusuri ramase, le pun in pungute cu etichete cu nr. lor si apo la congelator. Sa stiti ca se bat foarte bine dupa ce se dezgheata, dar trebuie sa fie calde, la temperatura camerei.

mihaelaM 1

07.06.2011, 22:43

aha asta-i faimosul chec cu ciucalata!!!place

Corinuta 1

07.06.2011, 23:57

imi face cu ochiul!

Lau 1

08.06.2011, 08:37

MotanLaOale 1

08.06.2011, 08:48

bun bun

divainbucatarie 1

08.06.2011, 09:22

aziz 1

08.06.2011, 09:36

bai si eu am in frigider ,merg la dezghetat ,o zi buna

gaby_gabytza 1

08.06.2011, 10:01

MIUTA 1

08.06.2011, 11:23

Foarte bine arata,imi place

Dana Cristea - pusikmea 1

08.06.2011, 15:08

perfect!!!

ionela2682 1

08.06.2011, 19:27

..dar o intrebare am si eu..galbenusurile cum se pastreaza...am citit undeva..cu ulei deasupra,dar nu prea-mi place..oare se pot congela?

lilik 1

08.06.2011, 22:03

delicios

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]