Chec de carne cu ciuperci

de adnia in Aperitive / Garnituri, 8 Ian 2013 | 9487 vizualizari

COMENTARII (18)

- Andreea - 1

08.01.2013, 12:24

place...

MotanLaOale 1

08.01.2013, 12:35

adnia 1

08.01.2013, 12:40

multumesc! e foarte gustos, sa stiti!

Bya Ralu 1

08.01.2013, 12:44

pare gustos

Merisor 1

08.01.2013, 13:01

diaconta 1

08.01.2013, 13:05

aiaiaiiiiiiiii ce minunatie
acum vad ca ai deja 3 caciulite dintr-un foc

diaconta 1

08.01.2013, 13:05

dupa mine, puteai fi senzational direct

delia64 1

08.01.2013, 13:26

Foarte aspectuos, la favorite cu el!

Rocsi 1

08.01.2013, 13:26

Bravo..Foarte bine arata

adnia 1

08.01.2013, 13:35

Panacris 1

08.01.2013, 13:57

Super bun! Am prestat si eu din curcan

mamaieelena 1

08.01.2013, 14:34

bun

Lau 1

08.01.2013, 14:42

gustos

Geanina87 1

08.01.2013, 15:20

arata tare bine

Bunica 1

08.01.2013, 15:29

Foarte bun!

Dana_Retetegg 1

08.01.2013, 15:36

adnia 1

08.01.2013, 20:41

danakarin 1

08.01.2013, 20:44

Super arata, felicitari!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv Panacris