Chec aperitiv cu zucchini si seminte de pin

de Poliana in Aperitive / Garnituri, 14 Iul 2012 | 3881 vizualizari

COMENTARII (22)

MotanLaOale 1

14.07.2012, 23:44

Rocsi 1

14.07.2012, 23:47

Frumos a iesit

alba_zori 1

15.07.2012, 09:19

foarte bun,odata am sa incerc si eu,sa va fie de bine

Merisor 1

15.07.2012, 09:25

buna reteta, sigur am s-o incerc si eu pentru ca are mama la tara muuuuulti dovleci si nu mai stim nici noi ce sa facem cu ei

laura_n 1

15.07.2012, 09:33

excelent

iry-gabriela 1

15.07.2012, 11:34

place

diaconta 1

15.07.2012, 13:30

tentant n-am folosit inca seminte de pin

Poliana 1

15.07.2012, 14:18

Vladimir, multumesc

Poliana 1

15.07.2012, 14:19

Rocsi, ma bucur ca-ti place, se putea si mai frumos, dar data viitoare

Bya Ralu 1

15.07.2012, 14:22

Poliana 1

15.07.2012, 14:22

Alba_zori, multumim! Merita incercat

Poliana 1

15.07.2012, 14:22

Merisor, daca nu stiti ce sa faceti cu ei, mai trimiteti la mine cativa

Poliana 1

15.07.2012, 14:22

Laura, multumesc!

Poliana 1

15.07.2012, 14:23

Dia, si eu anul acesta am incercat semintele de pin prima data,au un gust foarte bun!

Poliana 1

15.07.2012, 14:23

Gurita, multumesc

Lau 1

15.07.2012, 17:13

delicios

mamaieelena 1

15.07.2012, 18:46

gustos

Poliana 1

16.07.2012, 08:52

Sufletista, multumesc

Poliana 1

16.07.2012, 08:52

Mamaieelena, multumesc

oana_pisicutza16 1

16.07.2012, 10:19

Sim0na 1

16.07.2012, 10:54

N-am mancat niciodata, dar tare bun trebuie sa fie...

kukibella 1

01.11.2012, 13:35

perfect...

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv cu ciuperci