Ceafa de porc la gratar

de lia maria in Porc, 19 Mar 2011 | 6225 vizualizari

COMENTARII (14)

Lau 1

19.03.2011, 15:49

prima la masa

Rocsi 1

19.03.2011, 16:19

asta am si eu in plan pe seara asta

madi_marin 1

19.03.2011, 17:46

bun....ce sa mai....porcu-i porc.....

roxanamiti 1

19.03.2011, 17:52

Mitinita 1

19.03.2011, 20:04

mirela0911 1

19.03.2011, 21:24

mmmmmm

LUK 1

19.03.2011, 21:57

buuunnn

cismaru_nicoleta 1

19.03.2011, 22:19

da...asa ma gandeam si eu k Madi.. ...porcu-i porc.. ..

mamaieelena 1

20.03.2011, 00:07

buna dar suntem in post delicioasa

elena1988 1

20.03.2011, 07:43

ce bine arata

alinutza1983 1

20.03.2011, 10:20

aziz 1

20.03.2011, 14:14

super bun

kamy 1

20.03.2011, 16:34

ioi ce as papaaaa

Adinacarla 1

22.03.2011, 18:28

foarte bun...repede vin la masa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume, la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura mixta de porc la cuptor