Caviar de vinete /caviar d'aubergine

de Sylvia in Aperitive / Garnituri, 21 Iul 2010 | 8506 vizualizari

COMENTARII (7)

Bucataras Medi 1

21.07.2010, 20:35

apetisant...................

Sylvia 1

22.07.2010, 10:52

MEDI MULTUMESC

madi_marin 1

22.07.2010, 11:28

aceeasi metoda de curatare a vinetelor o aplic si eu, mi se pare mult mai usor .... salata cu usturoi e delicioasa, iar zeama de lamaie parca le accentueaza gustul minunat.....

Teo 1

22.07.2010, 22:31

Multumesc Silvia, pt. ca asta seara m-ai plimbat imaginar prin aceasta zona a Frantei si iar ma simt '' mai bogata''; cat despre reteta o cunsider potrivita vara in orice moment al zilei !

nadina73 1

22.07.2010, 22:32

super buna trebuie sa fie 5 furcu,o trec la favo sa nu uit

Adinacarla 1

12.08.2010, 01:38

buna ...trebuie sa incerc si varianta asta

elena1988 1

14.02.2011, 17:59

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel cu budinca de vanilie si visine - Reteta rapida cu foietaj

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Vinete umplute la cuptor