Cartofi frantuzesti

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 19 Mai 2010 | 41902 vizualizari

COMENTARII (165)

nadina73 1

07.06.2010, 01:34

babi5 1

24.06.2013, 16:07

camelia75 1

24.06.2013, 21:01

Super!!!O incerc maine,trecut la favorite!

adry88 1

24.06.2013, 22:37

fain arata

Bya Ralu 1

24.06.2013, 23:21

ce bine aratayammy

Daniela20 1

05.08.2013, 21:13

Si smantana unde este? Peste stratul de branza?

nadina73 1

06.08.2013, 01:36

Daniela , smantana se bate cu ouale si se pune desupra peste tot dupa care se da tava la cuptor,este specificat si in reteta

Daniela20 1

08.08.2013, 19:07

Imi cer scuze, nu am vazut

Emib 1

01.06.2014, 14:23

cu ce e ornat, cu rosu? ketchup?

nadina73 1

03.06.2014, 12:59

da Emib este ornat cu ketchup si apoi cu scobitoare daiforma

Emib 1

06.06.2014, 21:27

Multumesc pt.reteta , e foarte faina, ai mei au fost foarte incantati

nadina73 1

21.06.2014, 02:04

robert_b 1

30.06.2014, 17:04

robert_b 1

30.06.2014, 17:04

Rahela Velicu 1

30.08.2018, 12:47

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Suberek cu branza