Cartofi duchesse mov

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 25 Dec 2015 | 3504 vizualizari

COMENTARII (20)

MotanLaOale 1

25.12.2015, 22:53

Bya Ralu 1

25.12.2015, 22:56

Adele 1

25.12.2015, 23:00

Interesant

Bya Ralu 1

25.12.2015, 23:02

multu adele

Gicuta 1

26.12.2015, 07:20

Bunica 1

26.12.2015, 08:00

Sunt de efect!De buni nu mă îndoiesc!

mena29 1

26.12.2015, 08:44

Trebuie sa incerc si eu ca nu am facut până acum. Arata bine!

Zamfira 1

26.12.2015, 08:52

Faine sunt

Constelatialeu 1

26.12.2015, 09:17

Nu ma tenteaza, mai bine mananc niste paste....

Merisor 1

26.12.2015, 09:24

N-am mancat pana acum, vin la tine sa testez

Panacris 1

26.12.2015, 09:35

Bya Ralu 1

26.12.2015, 10:41

foarte buni sunt buni

Bya Ralu 1

26.12.2015, 10:41

multumesc mena

Bya Ralu 1

26.12.2015, 10:41

zamfira

Bya Ralu 1

26.12.2015, 10:53

cleme )

Bya Ralu 1

26.12.2015, 10:53

mery cam tarziu )nu mai gasesti nimic

Bya Ralu 1

26.12.2015, 10:53

cristina

CameliaR 1

26.12.2015, 11:17

Super

mirela0911 1

26.12.2015, 11:44

Ce culoare faina au!

Bya Ralu 1

26.12.2015, 11:51

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Taci si inghite