Cartofi cu unt si rozmarin

de T I M E A in Aperitive / Garnituri, 25 Apr 2012 | 7837 vizualizari

COMENTARII (16)

Bucataras Medi 1

25.04.2012, 10:48

imi plac tare mult.

Sim0na 1

25.04.2012, 11:00

Una din putinele varianta in care mananc cartofii!

Bya Ralu 1

25.04.2012, 11:06

super gustosi

Rocsi 1

25.04.2012, 11:09

cartofiorii la cuptor imi plac

T I M E A 1

25.04.2012, 11:12

merci fetelor ..sunt tare buni cu rozmarin

Lau 1

25.04.2012, 14:43

imi plac

bucatarimcudiana 1

25.04.2012, 15:12

bun,bun

T I M E A 1

25.04.2012, 15:27

sufletista, diana - multumesc

cocolina 1

25.04.2012, 16:37

ce bine arata asa rumeniti,foarte buni

T I M E A 1

25.04.2012, 17:27

DA COCO, AU FOST F BUNI

diaconta 1

25.04.2012, 18:15

buni
chiar nu stiam asta despre rozmarin,desi folosesc destul de des

MotanLaOale 1

25.04.2012, 18:52

T I M E A 1

25.04.2012, 19:31

dia - eu citisem mai demult! oricum datorita prietenului nostru google putem afla totul

motan -

iry-gabriela 1

25.04.2012, 21:44

imi place rozmarinul

T I M E A 1

25.04.2012, 22:59

iri

mamaieelena 1

26.04.2012, 19:20

plac

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi la cuptor cu telemea