Cartofi cu smantana la cuptor

de ela in Aperitive / Garnituri, 13 Feb 2010 | 9192 vizualizari

COMENTARII (14)

rivka 1

13.02.2010, 20:16

super buna budinca asta de cartofi, pacat ca nu e poza mai reusita ca mancarea e foarte buna.

ela 1

14.02.2010, 06:25

mama Rivka,ala e cainele tau?

rivka 1

14.02.2010, 10:08

da

madi_marin 1

14.02.2010, 10:18

si mie imi place catelul..... am avut si noi un rottweiler....de fapt era al fostului sot....dar era ca si al meu....si imi plac la nebunie.....

rivka 1

14.02.2010, 10:39

merci , e dragutz da, dar daca te uiti mai urat la el se sperie si fuge, are un caracter foarte finutz...

madi_marin 1

14.02.2010, 10:46

e mai pisicos.... e si el mic, ma....

ela 1

14.02.2010, 11:13

ai caine pt ducere in eroare a intrusilor..

Teo 1

14.02.2010, 20:37

Ela , iar dau iama prin farfuriile tale; imi pace cum gatesc timisorencele!

ela 1

14.02.2010, 21:30

te astept Teo,mie nu imi place f tare cum gatesc intodeauna,mai alesc ca fac mancarea tot pe fuga si nu am timp sa ma joc cu decoratul

stemol 1

15.02.2010, 11:44

I-mi place reteta ta,am s-o incerc in viitorul apropiat.Pot sa folosesc unt,in loc de margarina,noi nu mai consumam margarina deloc?
A apropo si eu sunt din Timisoara

ela 1

15.02.2010, 12:01

poti pune si unt,eu nu pre il folosesc.unde stai in Timisoara?

stemol 1

15.02.2010, 12:09

acum sunt in Oradea,am stat in Timisoara pana acum 3-4ani,in zona Plavat 2

stemol 1

15.02.2010, 12:20

A,mersi ptr raspunsul promp.
Daca nu sunt indiscret tu in ce zona stai?

ela 1

15.02.2010, 13:37

pe aproape,in Calea Sagului

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

ieri la 16:08

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

Tarta rapidă cu mere - Desert fraged și gustos

pe 25.09 la 10:40

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv ardei umpluti cu pasta de branza de vaci si chimen