Cartofi cu aripioare de pui la cuptor

de Dya Daniela Andrei in Pui, 23 Oct 2013 | 12436 vizualizari

COMENTARII (20)

simona72 1

23.10.2013, 20:12

ce bine arata!!!

MotanLaOale 1

23.10.2013, 20:12

Dya Daniela Andrei 1

23.10.2013, 20:14

Simona multumesc

Dya Daniela Andrei 1

23.10.2013, 20:14

Vladimir!

Ina 1

23.10.2013, 20:24

o bunatate!

RuxyRux 1

23.10.2013, 20:29

Buna tare mancarica ta! Gatesti grozav!

Dya Daniela Andrei 1

23.10.2013, 20:53

Ina

deyutzky 1

23.10.2013, 20:54

ce-mi plac

Dya Daniela Andrei 1

23.10.2013, 20:55

Ruxy scump este printre preferatele mele!

diaconta 1

23.10.2013, 21:06

Mamaaaaaaaaa ce-i aici la tine [bs;20]

Rocsi 1

23.10.2013, 21:13

Mmm ce papica apetisanta

Valclaudia 1

23.10.2013, 21:21

numai bunatati aici la tine!

tanyapatap 1

23.10.2013, 21:33

CE BINE ARATA!!

MIUTA 1

23.10.2013, 21:35

Super bun

Anett 1

23.10.2013, 21:59

Dya Daniela Andrei 1

23.10.2013, 22:15

Va multumesc, cu drag!

Tabita _ 1

24.10.2013, 01:06

Aurelia 07_07 1

24.10.2013, 07:42

Krystyan Trendy 1

20.11.2013, 14:40

mmm...ce bunatate !

Dya Daniela Andrei 1

20.11.2013, 15:19

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pat de pulpe cu asternut de cartofi la cuptor