Cartofi copti a la Jamie Oliver

de deyutzky in Aperitive / Garnituri, 12 Feb 2012 | 6434 vizualizari

COMENTARII (20)

RuxyRux 1

12.02.2012, 20:09

Chiar foarte gustosi...

mamaieelena 1

12.02.2012, 20:38

buni,buni

MotanLaOale 1

12.02.2012, 21:11

MonaMimi 1

12.02.2012, 21:35

Lorra 1

12.02.2012, 22:00

papa bun

Angelina_Elena 1

12.02.2012, 22:53

ce buni sunt...mai ales ca nu contin foarte mult ulei

deyutzky 1

12.02.2012, 23:11

va multumesc pt aprecieri si va invit la masa

iry-gabriela 1

13.02.2012, 05:45

gustosi

gaby_gabytza 1

13.02.2012, 08:17

buuuni

diaconta 1

13.02.2012, 08:47

gustosi

deyutzky 1

13.02.2012, 09:48

iri_love, antici_gabytza, diaconta multumesc

Lau 1

13.02.2012, 11:12

buni

Mihaela11_jo 1

13.02.2012, 16:32

Foarte aromati

deyutzky 1

13.02.2012, 18:12

Bya Ralu 1

13.02.2012, 18:29

buni

simona119 1

14.02.2012, 15:05

nu stiu care este problema, dar mereu cand am incercat sa fac cartofi la cuptor...in genul acestora am dat gres. Eu folosesc un cuptor electric si poate asta este problema....puteti sa ma ajutati cu un sfat? P.S. pare o reteta delicioasa si foarte aromata

deyutzky 1

14.02.2012, 16:14

nush sa-ti zic eu nu am electric...eu am lasat cuptorul la foc potrivit spre mic

VERONICA2607 1

16.02.2012, 23:28

bubulina44 1

20.03.2012, 14:02

Arata foarte bine si sunt deliciosi, se vede din poza
Cam asa ii fac si eu, doar ca le zic cartofi cu rozmarin si nu pun deloc ulei Simona119 si eu ii fac la cuptor electric insa ii pun dupa ce incing cuptorul cam 5 min la 220 grade apoi ii las cam o ora la 180-200 grade. Sper ca data viitoare sa iti iasa asa cum vrei tu! Spor!

Puffz 1

30.12.2012, 00:01

am vazut emisiunile lui jamie, niciodata n-o sa taie cartofii aia atat de mici ptr reteta asta. cartofii mici se lasa intregi si cei mari pe jumatate.

pe langa asta, Jamie ii fierbe vreo 10 minute inainte, apoi ii baga la cuptor frecati cu sare si ulei, si dupa 20 de minute ii scoate si adauga si verdeturi (rozmarin) pentru a nu se arde. apoi se baga la coptor pana se fac crocanti la exterior si pufosi in interior.

reteta voastra n-are NICIO TREABA CU JAMIE OLIVER, asa ca nu-i mai folositi numele.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi copti de doua ori