Cartofi Byron

de simona72 in Aperitive / Garnituri, 6 Dec 2013 | 16235 vizualizari

COMENTARII (14)

MotanLaOale 1

06.12.2013, 20:12

Merisor 1

06.12.2013, 20:16

Foarte buna ideea sa-i fierbi! Se reduce mult timpul de preparare!

Bunica 1

06.12.2013, 20:32

Buni rau!

diaconta 1

06.12.2013, 20:42

foarte buna idee

Bya Ralu 1

06.12.2013, 20:43

buni

laura_n 1

06.12.2013, 21:05

sunt foarte faini, si pe mine ma bate mereu gandul sa ii fac

Anett 1

06.12.2013, 21:27

deyutzky 1

06.12.2013, 21:32

buuuuni

gaby_duceag 1

06.12.2013, 22:38

si reteta! si pozele! si mancarea!

Krystyan Trendy 1

07.12.2013, 00:19

foarte gustosi

Rocsi 1

07.12.2013, 10:36

Nu pot decat sa zic ca sunt grozavi

Vasile48 1

12.12.2013, 13:20

reisnaor_2006 1

28.10.2014, 12:34

Panacris 1

09.11.2014, 21:45

Ooooo, ce bunăciune am ratat Dar niciodată nu-i târziu Sunt direct pe lista de făcut!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat - Rețeta delicioasă de casă

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saratele cu cascaval si chimen