am facut si noi..de fapt..nu io...Cezar..ca io n-am contribuit cu nik.si deci..nu stiu reteta.anul trecut..cica m-am dus sa ajut si radeam de cezar cand baga compozitia in matele de porc..facand aluzii,ii ziceam sa mai bagesi m-a trimis acasa.stiu ca nu-s sanatoasa
Gaby, asa mananca si familia mea... dar eu si sotul meu incercam sa ne menajam... mai ales ca acum o luna a avut o interventie la coloana si trebuie sa tine un pic de regim... stii ca-s pui de moldoveni, asa ca mai scap si eu la "porcarii"
ah, si ne luam ne luam... dar cine o sa poarte pantalonii-n casa?
Super Cand eram mica si ai mei faceau carnati, eu eram responsabilul sef cu scobitoarea. Cand se umplea matul, trebuia sa-i dau gauri cu ea Ce amintiri ....
baii..sunt si io .."dusa/"dar..nici voi nu sunteti mai departe.bucataras cica"eu"si Dragos"totul a pornit de la carnati".paaaiii..daca nu de deconectam si amuzam aici..intre cei dragi(pe bune-mi sunteti tare dragi!toti!!!)atunci..unde?
Ala, nu i-am intepat niciodata... banuiesc ca intepatul e pt a se scurge mai bine de grasime, asa-i??? mie-mi place foarte mult partea asta cu facutul chestiilor traditionale in casa... e mai greu cu timpul si oboseala dar merita efortul
mai bucatarasilor, dau autografe... cred ca intru in cartea recordurilor cu asta pe carnati??? am "doar" 8 metri de carnati deci am unde sa dau autografe... hmmm. ma gandeam sa topesc ciocolata, pt ca tot ii place mult lui Miha, si sa ma semnez cu cioco pe carnati...
am facut si eu dar fara boia iute iam lasat la scurs o noapte dupa care iam pus la afumatoare cu putin fum si mai multa caldura sa se patrunda bine 10 ore aproximativ