Caras in crusta la cuptor

de Bucataras Medi in Crap / Caras, 17 Iun 2010 | 17883 vizualizari

COMENTARII (18)

silvi0ara 1

17.06.2010, 11:26

Medi,tare bine arata carasul tau.Daca vede sotul,sigur ma pune sa-i fac.

Sylvia 1

17.06.2010, 11:27

Vai ce bine arata am si venit cu furculitele

Bucataras Medi 1

17.06.2010, 13:56

Silvioara, sa-i faci ca nu vreau sa ramana doar cu poftitul......................

Bucataras Medi 1

17.06.2010, 13:56

Multumesc,Sylvia!..............

vero_closca 1

17.06.2010, 15:34

Bucataras Medi 1

17.06.2010, 17:33

vero, ai plecat la lupta cu intreg arsenal de furculite si cutite..............pup!...........

nadina73 1

17.06.2010, 18:26

madin din cei 4 unu e al meu nu?5 furcu dar mananc cu mana ca pestele asa se mananca cu mana nu?

Bucataras Medi 1

17.06.2010, 21:08

Fara discutie Nadina, ti-am pus deoparte................

ana 1

18.06.2010, 10:57

cum l-ao fi ratat pe asta ,stii nu? carasul se afla printre preferatii mei

Bucataras Medi 1

18.06.2010, 11:15

Ana, nu esti singura la rateuri........si mie mi se mai intampla sa nu fiu pe faza.........mie imi place orice fel de pe peste si sub orice forma gatit................

Julie 1

18.06.2010, 18:00

Si mie imi place! Crezi ca o sa capat si eu ceva?

Bucataras Medi 1

18.06.2010, 18:16

Bineinteles ca daaaaaaaaaaaaaaa....................pup Julie............

Bunica 1

19.06.2010, 16:01

Este cel mai dulce peste , daca mai este si proaspat e suuuuuper. Chiar daca are multe oase eu il prefer.

Ina 1

19.06.2010, 16:07

Bunica, multumesc de comment ca altfel nu vedeam reteta asta..... Medi', arata excelent! Cred ca ati avut si pofta...

Bucataras Medi 1

19.06.2010, 17:24

Buni era prins de 2-3 zile si intradevar are un gust dulce care este minunat.............

Bucataras Medi 1

19.06.2010, 17:25

Ina pofta am oricand dar mai ales cand este vorba de peste ................

Ina 1

19.06.2010, 17:39

si la noi....

Bunica 1

20.06.2010, 19:49

Cu toata placerea Ina. Eu cand deschid site-ul incep cu ce-mi place- pestele.

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Caras in solzi si sare