Cannelloni cu carne

de Patricia Iordache in Cannelloni, 27 Feb 2013 | 8158 vizualizari

COMENTARII (18)

portiadelumina 1

27.02.2013, 13:56

Arată într-un mare fel. Felicitări Patricia

diaconta 1

27.02.2013, 14:07

foarte mult imi plac

Merisor 1

27.02.2013, 14:43

Ce buni trebuie sa fie la cum arata!

Rocsi 1

27.02.2013, 14:53

Mmm ce apetisant!

Ina 1

27.02.2013, 15:15

aspectul spune totul

Denissa 1

27.02.2013, 15:34

Ma bag si eu la o portie!

laura_n 1

27.02.2013, 15:50

foarte bun

angyb 1

27.02.2013, 15:53

marcela1979 1

27.02.2013, 15:53

am venit repede

MotanLaOale 1

27.02.2013, 16:22

adry88 1

27.02.2013, 16:29

Bya Ralu 1

27.02.2013, 16:52

bun bun

gaby_gabytza 1

27.02.2013, 17:36

buuun

- Andreea - 1

27.02.2013, 17:59

foarte bine arata si e foarte bun...

Bunica 1

27.02.2013, 18:20

Bine ai venit alaturi de noi!

Patricia Iordache 1

27.02.2013, 18:35

Bine v-am gasit, Bunica

Lau 1

27.02.2013, 18:47

place

AnyCostescu 1

28.02.2013, 12:44

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu pui