Cafea la ibric

de Rita Ilies in Cafea, 20 Dec 2013 | 16186 vizualizari

COMENTARII (9)

Dya Daniela Andrei 1

20.12.2013, 13:56

Ador cafeaua! O pregatesc exact la fel, doar ca ii adaug putin zahar, iar gustul ii este incomparabil alaturi de ciocolata, negresa ori chec cu cacao! Orium, ceva dulce!

diaconta 1

20.12.2013, 14:30

Apoi n-am stiut io de-astea tu Rita
ia sa-mi pui si mie una,fara zahar si cu lapte

laura_n 1

20.12.2013, 14:45

ce-as bea si eu o cafea adevarata

MotanLaOale 1

20.12.2013, 15:01

Pushaa 1

20.12.2013, 15:06

iubesc cafeaua

Constelatialeu 1

20.12.2013, 16:43

La asta nu ma bag,n-am vorbe cu ea...

gaby_gabytza 1

20.12.2013, 16:55

cum e cu ora aia nu prea ma impac dar sigur face parte dimineatza din viata mea

Geanina87 1

20.12.2013, 19:32

Rita Ilies 1

20.12.2013, 20:06

Nici eu nu-s mare băutoare de cafea... de când nici nu mai fumez, parcă nu mai am nevoie de ea... Dar uneori e bună, una de calitate!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Freddoccino