Bulz

de deyutzky in Aperitive / Garnituri, 9 Sep 2015 | 9109 vizualizari

COMENTARII (25)

Adele 1

09.09.2015, 14:59

Deyu ce bunatate ai pregatit

deyutzky 1

09.09.2015, 15:00

Adele te astept la masa!

portiadelumina 1

09.09.2015, 15:00

Am şi eu în plan săptămâna ce vine, e tare bun. Mi-aş fi dorit să văd şi-o secţiune, îmi place cum se întinde brânza aia fierbinte, să simţi aburul ăla ce te îmbie la gustat. Da ce zic eu gustat, mâncat tot, până la ultima firimitură. )

diaconta 1

09.09.2015, 15:02

Padre )))))

diaconta 1

09.09.2015, 15:03

Bun bulz ai facut Deyu

mirela0911 1

09.09.2015, 15:03

Vai ce bine arata!

deyutzky 1

09.09.2015, 15:07

Padre, data viitoare cand il fac promit sa pozez si sectiunea...acum n-am mai apucat! )))

deyutzky 1

09.09.2015, 15:08

dia

deyutzky 1

09.09.2015, 15:08

mirela

Gicuta 1

09.09.2015, 15:27

Mi-ai facut pofta!

simona72 1

09.09.2015, 15:31

Deasta vreau la orice ora!

anca_rm 1

09.09.2015, 16:18

bun ar fi

- Andreea - 1

09.09.2015, 16:20

-Licurici- 1

09.09.2015, 17:42

O nebunie!

Corinuta 1

09.09.2015, 17:54

Tare bun!

Bunica 1

09.09.2015, 18:14

Irina 1

09.09.2015, 18:22

hmmmm, bun bulzul!

MotanLaOale 1

09.09.2015, 18:57

Panacris 1

09.09.2015, 20:04

Gherca Daniela 1

09.09.2015, 20:35

Rocsi 1

09.09.2015, 20:47

Super...

MOKUSKA 1

10.09.2015, 09:44

dantes 1

22.09.2015, 08:11

Bun!

DIANA B 1

22.09.2015, 10:49

Ce mi-ar mai placea , mmmmmmmmm

tina58 1

22.09.2015, 12:22

Eu stiam ca reteta asta se numeste "Taci-si-nghite", nicidecum Bulz. Din cate stiu eu bulzul este o bila de mamaliga mare cat pumnul, umpluta cu branza de burduf si unt care se pune pe gratar sau se mai da la cuptor. Mai informeaza-te, cauta prin cartile vechi de bucate si ai sa vezi ca am dreptate. Daca cei de la localul respectiv ii spuneau bulz inseamna ca niciei nu cunosc denumirea corecta. Nu critic reteta, este foarte buna, dar nu se numeste Bulz.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
"Tort" de mamaliga