Bulion de rosii

de mimmi in Bulion, 1 Sep 2011 | 9410 vizualizari

COMENTARII (10)

Lau 1

01.09.2011, 16:10

harnicuta

alinutzika 1

01.09.2011, 16:13

e bun, dar eu nu pun nimic, nici sare, nici zahar pe el.

mihaelaM 1

01.09.2011, 16:43

Bunica 1

01.09.2011, 16:53

Foarte bun ! Sa stii ca se pastreaza si fara conservant Eu am facut la fel ca tine si dupa ce l-am pus fierbinte in sticle, le-am pus infasurate intr-o patura si astat vreo 3 zile( le-am facut in iulie). Am avut suc si bulion pana la inceputul lui iunie.

mimmi 1

01.09.2011, 18:21

Noi asa il punem de multa vreme,reteta o am de la bunica mea !

Rocsi 1

01.09.2011, 19:21

vreau si eu ca din asta nu fac

ArianaBala 1

02.09.2011, 00:30

si eu fac la fel dar fara conservant....prefer sa sterilizez sticlele dupa ce le umplu .....nu de alta dar e pacat sa folosim rosii naturale de gradina si sa stricam treaba cu conservantul asta

mimmi 1

02.09.2011, 11:00

Rocsi iti trimit ?? avem multe rosii si am pus multe sticle !!

mimmi 1

02.09.2011, 11:00

Ariana,trebuie sa il pun si eu fara conservant,sa incerc !MErsi !

adry88 1

02.09.2011, 11:38

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cum se face sucul de rosii