Bulion de ardei

de ianculubita in Bulion, 4 Sep 2011 | 18430 vizualizari

COMENTARII (12)

Rocsi 1

04.09.2011, 21:42

ai facut de toate

Mitinita 1

04.09.2011, 23:23

super,mai ales ca e si picant

jolygina 1

05.09.2011, 00:42

astept si eu sa merg sa-l iau gata facut de la mami

ianculubita 1

05.09.2011, 07:09

foarte bine,dar trebuie sa stiti si voi;vine o vreme cand facem noi si pentru mama!!!!!

LUK 1

05.09.2011, 09:32

alinutzika 1

05.09.2011, 10:15

f bun

RuxyRux 1

05.09.2011, 12:17

Toate preparatele tale draga mea...arata ca la mama acasa....cu siguranta sunt si delicioase...felicitari pentru harnicie si darnicie

Lau 1

05.09.2011, 12:32

felicitari

DIANA B 1

05.09.2011, 16:21

Am retinut reteta , cred ca voi face si eu asa ceva , doar ptr culoarea grozava pe care-o da preparatelor

adry88 1

05.09.2011, 16:57

interesanta reteta si chiat imi plac o trec la favorite

DIANA B 1

05.09.2011, 19:06

Valeeeeeeeeeeeeeeeeeeei , am revenit ... si pasta mea de ardei ii pe foc , 3 ore tre' sa fiarba ? pffffffffffffff
Unde-ai gasit sticle cu gura asa de mare ? glumesc

susu 1

08.09.2011, 21:26

si eu faceam acu m-am puturosit, minunata si pt culoare si pt gust

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cum se face sucul de rosii cu ardei