Bulgari cu legume

de Patricia Iordache in Aperitive / Garnituri, 9 Mai 2013 | 42445 vizualizari

COMENTARII (42)

iry-gabriela 1

09.05.2013, 23:05

merge la favorite

loredanaaa 1

10.05.2013, 01:19

Patricia Iordache 1

10.05.2013, 08:50

RuxyRux, scuze ca raspund cu intarziere... amestecul contine: boabe de porumb, boabe de mazare, bucati de ardei gras rosu, bucati de morcov si fasole verde (pe care eu am scos-o). Nu contine boabe de fasole rosie
Fetelor...ma bucur ca va place

Rocsi 1

10.05.2013, 11:24

Cred ca ies asa buni

Patricia Iordache 1

10.05.2013, 13:59

Da, sunt foarte buni mai ales cu sos de iaurt si usturoi

COSTEO 1

10.05.2013, 14:54

Ce bine arata! vreau si eu gata cu ea la favorite draga Patricia! @};

Patricia Iordache 1

10.05.2013, 15:04

Mariucaaa 1

10.05.2013, 15:41

buna.as vrea si eu sa incerc reteta ta deoarece arata foarte bine.cata apa mai precis se pune peste amesticul mexican si cat se lasa la fiert?dar faina?

RuxyRux 1

10.05.2013, 16:33

Le-am facut acum sunt excelente... Eu nu am pus decat o jumatate de cana de apa peste amestecul de legume si am lasat sa scada apa aproape de tot... Apoi am pus totul la blender.... Am pus faina atat cat sa le lege compozitia arata cam ca o smantana foarte groasa.... In ultimele 3 bucati am adaugat si branza... Ce sa zic super reteta! Berea le umfla frumos si se prajesc imediat fara sa se arda... Multumesc frumos Patricia!

RuxyRux 1

10.05.2013, 16:35

Nu am scos fasolica verde le da un gust grozav!

RuxyRux 1

10.05.2013, 16:36

Eu am cumparat amestec mexican de la Casa Taraneasca altceva nu am gasit! Dar e perfect!

Lau 1

10.05.2013, 17:22

interesant

Mariucaaa 1

10.05.2013, 19:04

Multumesc RuxyRux.voi incerca

Micutza Luana 1

10.05.2013, 21:01

Patricia Iordache 1

11.05.2013, 07:30

Mariucaa, ma bucur ca pana ti-am raspuns eu, te-a ajutat RuxyRux cu detalii...
RuxyRux, cat ma bucur ca le-ai facut - ba chiar intr-o varianata putin diferita de-a mea - si sunt fericita ca ti-au placut! Buna ideea ta, cu blender-ul

mihaelar63 1

11.05.2013, 09:55

Ce interesanta reteta , trebuie,, prestata''

babi5 1

04.10.2013, 08:34

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mozzarella cu roșii și rozmarin