Bulgarasi crocanti

de epurasha2bb in Porc, 28 Oct 2010 | 8157 vizualizari

COMENTARII (14)

alexia 1

28.10.2010, 22:37

deliciooooossssssssssss!!!!!!!!!!!! 5f

nadina73 1

28.10.2010, 22:39

arunca si la mine vre-o 20

nadina73 1

28.10.2010, 22:39

alexia unde ai pus furcile?nu erau puselasa le-am pus eu

Pasiune pentru bucatarie 1

28.10.2010, 22:45

vreau si eu una mica

corina241 1

28.10.2010, 22:57

super idee!!!si mie mi-a ramas in seara asta mamaliga ce bine ca tu esti tot timpul cu idei geniale

Miha 1

28.10.2010, 22:57

Noua daca se intampla sa ne ramana mamaliga o arunc. N-am pastrat-o niciodata de pe o zi pe alta.
Vin' sa te tzuc, econoama lu' mama.

Corinuta 1

28.10.2010, 23:03

vreau si eu!

kamy 1

28.10.2010, 23:10

ingenioasa ca de obicei...io mi-am bagat mamaliga in galeata pt caini...da lasa...sa manance si ei 5f

ela 1

28.10.2010, 23:24

nimic nu se arunca,invatati de la cineva care stie

epurasha2bb 1

29.10.2010, 09:48

neatza fetele! multumesc de apreciere, nu va mint, au fost super buni acesti bulgarasi!

La Ancuta 1

29.10.2010, 11:50

foarte faina idee.

epurasha2bb 1

29.10.2010, 12:41

multumesc! daca le vedeati pe alea mici cum bagau! dar iar am facut putine si nu am apucat sa fac asa multe poze!

Ina 1

30.10.2010, 19:52

Ce bine arata!

epurasha2bb 1

19.11.2010, 12:04

mersi Ina! am facut si de ziua sotului la tara ;langa friptura de porc si sarmale insa le-am umplut cu kaizer si branza de bruduf! o nebunuie!

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mamaliguta cu jumari