Budinca de cous cous

de Constelatialeu in Dulciuri, 14 Ian 2015 | 3918 vizualizari

COMENTARII (16)

Bya Ralu 1

14.01.2015, 17:44

Oooo ce fain arată

MotanLaOale 1

14.01.2015, 18:10

bun bun

Bunica 1

14.01.2015, 18:15

Sună bine bălăriile))

Andra_Constantinescu 1

14.01.2015, 18:15

reisnaor_2006 1

14.01.2015, 18:46

delicioasa

Lau 1

14.01.2015, 19:16

suna tare bine

MOKUSKA 1

14.01.2015, 20:00

oooooo ce bine arata si ce interesant e

deyutzky 1

14.01.2015, 20:16

interesanta budinca

simona72 1

14.01.2015, 20:39

Super combinatia! Imi place cus-cusul de la Panzani!!

Aurelia 07_07 1

14.01.2015, 21:43

Cred ca -i super buna !

Sylvia 1

15.01.2015, 11:04

bravo Cleme chiar gasesc inovanta ideea si arata bestial

Constelatialeu 1

15.01.2015, 15:40

Multumesc,Silvia ! Ma simt onorata

Rocsi 1

15.01.2015, 21:32

mihaelar63 1

17.01.2015, 01:57

Daaa buna treaba Cleme . Nu te-ai lasat intimidata de ingrediente .

dantes 1

17.01.2015, 11:58

Super!

mirela0911 1

18.01.2015, 10:40

Ce bunatate ai facut!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu crema de lapte, jeleu de visine si glazura de ciocolata alba