Budinca cu sunca

de Corinuta in Mancaruri cu carne, 13 Aug 2010 | 6737 vizualizari

COMENTARII (15)

jolygina 1

14.08.2010, 00:35

buna si de aici o portie pentru mine ,la fel de delicioasa

nadina73 1

14.08.2010, 01:02

gina mie mi-ai lasat ceva?ce bine arata super 5 f

Corinuta 1

14.08.2010, 01:04

Deci o portie ptr Gina.....

Corinuta 1

14.08.2010, 01:04

Simona, tu stii ca ptr tine am pus deoparte

nadina73 1

14.08.2010, 01:08

stiamvin acuma dupa ea

nadina73 1

14.08.2010, 01:09

cum de nu dormi,deci ma parasit ela si apare corinasuper inca o pasare de noapte

Ina 1

14.08.2010, 09:11

era prea tarziu ca sa mancati voi tot. Am si eu, nu?

Corinuta 1

14.08.2010, 12:25

Simo, cu caldurile astea.....mai greu s-adormi, offf!

Corinuta 1

14.08.2010, 12:26

Inuca, sigur ca ai, serveste cat doresti!

Julie 1

14.08.2010, 14:04

E tarziu sa cer si eu?!

Corinuta 1

14.08.2010, 18:05

Nu-i tarziu, draga Julie!Poti sa ceri oricand!

mena29 1

15.08.2010, 08:34

Si eu fac budinca asta cam tot asa si e taaarrreee buna

angyb 1

28.05.2013, 18:40

babi5 1

13.06.2013, 10:51

Corinuta 1

13.06.2013, 11:37

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu smântână şi ciuperci