Bruschette cu sos picant

de RoXx in Aperitive / Garnituri, 16 Mar 2013 | 2940 vizualizari

COMENTARII (17)

MotanLaOale 1

16.03.2013, 13:41

portiadelumina 1

16.03.2013, 13:41

Hmm, pentru gusturi puternice. Îmi place picant, e sănătos, dacă se păstrează o bună măsură.

RoXx 1

16.03.2013, 13:44

motan

RoXx 1

16.03.2013, 13:45

Da asa e parinte , multumesc

Merisor 1

16.03.2013, 14:46

Ce apetisant arata!

laura_n 1

16.03.2013, 15:19

buuuunee

RoXx 1

16.03.2013, 15:55

multumesc merisor

RoXx 1

16.03.2013, 15:55

multu Laura

Bya Ralu 1

16.03.2013, 16:12

ce bune

RoXx 1

16.03.2013, 16:51

multumesc Ralu

ianculubita 1

16.03.2013, 17:31

bune,facute "ca la carte"!!

Bia27 1

16.03.2013, 17:36

delicioase!!

RoXx 1

16.03.2013, 17:46

Multumesc frumos

Rocsi 1

16.03.2013, 21:49

Mmm bune!

RoXx 1

16.03.2013, 22:49

Rocsi

Sim0na 1

16.03.2013, 22:54

delicioase

RoXx 1

16.03.2013, 23:25

multumesc Simona

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rosii cu surpriza