BRIOSE NEGRESE

de Sabina in Prajituri, 28 Apr 2009 | 14235 vizualizari

COMENTARII (14)

luminita20_2006 1

12.05.2009, 14:20

arata foarte bine...cred ca azi am sa incerc si eu reta ta

Oana 1

25.11.2009, 20:43

Ce bine arata! eu tot nu am gasit tava de briose...emoticon care plange supalat...

nyana 1

25.11.2009, 21:07

de ce nu incercati ikea au o mie si una de tavi si forme pt prajituri
pt briose au si mai mari si mai mici

ANCA 1

26.11.2009, 23:13

ce bine arata! Sabina, cum iese glazura din cioco topita, se intareste la frigider?..ma gandesc ca ar merge si la eclere...

Michelle 1

06.12.2009, 21:33

woow suber..super

ionix 1

06.12.2009, 22:24

vaaaaaaaaai... cred ca-s super bune

Sabina 1

15.12.2009, 16:05

Anca, merge glazura de cioco topita si la eclere cu o conditie insa : sa o faci cat mai consistenta (sa nu curga)!

andreiutz26_cs 1

05.02.2011, 21:54

buna!! mmmm..... ce bine arata cred ca si eu o sa ma apuc sa prepar aceasta reteta minunata si o sa le mananc pana cand o sa le termin pe toate si oricum la aceasta reteta ar pride bine si o bere sau un suc .ok de ma duc sa o prepar si sa o mananc iamiii

elena1988 1

04.03.2011, 17:08

adry88 1

11.05.2011, 21:09

gaby_gabytza 1

16.09.2011, 19:02

Rahela Velicu 1

18.10.2021, 15:50

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti fragezi cu menta si glazura de ciocolata neagra